Chiar dacă mai sînt încă două luni pînă la sărbătorile de iarnă, copiii se grăbesc deja să trimită răvaşe lui Moş Crăciun. Scrisorile conţin de cele mai multe ori o listă de cadouri pe care micuţii aşteaptă să le găsească sub brad. În răvaşele lor, copiii îi cer moşului de la jucării de pluş pînă la animale de companie. Lia Sanduţă, în vîrstă de 10 ani, a fost primul copil care a trimis scrisoare Academiei lui Moş Crăciun din Chişinău.

Fetiţa spune că visează la un patruped. “Vreau cîine de rasă Spitz”, a spus Lia Sanduţă, elevă. Iar Delia Viţu, care, la fel, are 10 ani, i-a cerut moşului role noi. “Este important să-i scriem moşului pentru ca să-i arătăm fidelitatea noastră pentru că noi îl iubim şi îl respectăm”, a spus Delia Viţu, elevă. Scrisorile pot fi trimise la sediul Companiei Poşta Moldovei pînă în data de 1 decembrie.

După care sacii vor fi ridicaţi de Moş Crăciun, în aşa fel încît toate răspunsurile să ajungă la copii pînă la Revelion. Cadouri de la Academia lui Moş Crăciun vor primi copiii din familii nevoiaşe şi cei din şcolile-internat.

Recommended Posts